به گزارش شهرآرانیوز، او کارش را با نوشتن داستان کوتاه شروع کرد و هماکنون ۵۴ کتاب چاپشده دارد که ۴۸ عنوان آنها درباره دفاع مقدس و ادبیات مقاومت است. «پاییز آن سالها»، «روزهای فراموشنشدنی» (خاطرات زنان پشتیبان جنگ)، «دخیل» (مجموعه خاطرات شهدا درباره زیارت امامرضا(ع)، «گرمترین شب زمستانی»، «به وقت اردیبهشت»، «راهی برای رفتن»، «تا ابد با تو میمانم»، «روزهای لاجوردی» و «سروها ایستاده میمانند» از پرفروشترین آثار اوست. در سال ۱۳۹۹ کتاب «تا ابد با تو میمانم» در دومین همایش ملی کتاب سال بانوان شایسته تقدیر شد.
در سالهای ۷۸ و ۷۹ مسئول مجله بینالمللی «زائر» که آقای محمدی نام داشتند، موضوعها و سوژههایی از شفایافتگان را در اختیار من میگذاشتند تا به صورت داستان کوتاه بنویسم. این داستانها سالها، هر ماه به صورت فارسی و انگلیسی در مجله زائر به چاپ میرسید.
با توجه به ارادتی که به شهدا و ائمه(ع) پیدا کردهام حضور معنوی آنها را در زندگی احساس میکنم و حتی در بسیاری از مسائل از ائمهاطهار و شهدا کمک میخواهم. این دلگرمی به من امید و آرامش میدهد چنانکه اگر بخواهم کتابی به صورت رمان معمولی یا داستانهای فانتزی بنویسم، دستم به قلم نمیآید.
به یاری خدا هیچ وقت به تکرار نمیرسم؛ چون دنبال موضوعهایی خاص هستم و سعی میکنم هر کتابم به لحاظ فرم و سبک نوشتار با کتاب قبل متفاوت باشد. آدمهایی که در دوران جنگ زیستهاند هریک ماجرایی متفاوت دارند. بهاندازه هر روز از دوران دفاع مقدس و حتی قدر آدمهایی که در خاکریز و پشت آن حضور داشتند، سوژه برای نوشتن وجود دارد. پس اگر سالهای سال هم در این زمینه بنویسیم، باز منابعی جدید میتوان یافت.
نویسندگی، جنسیت نمیشناسد. سالهاست که زنان و مردان دست به قلم برده و شخصیت و داستان خلق کردهاند. اما استثنایی وجود دارد که زنان جزئینگرتر از مردان هستند. همین مسئله سبب میشود به فضاسازی و توصیف در متن داستان بیشتر توجه کنند و آثار شایانتوجهی خلق کنند. رمانها و داستانهایی که نویسنده زن دارند، از ویژگیهای خاصی برخوردارند. مهمترین ویژگی را میتوان پرداختن به دغدغههای زنانه دانست. برای همین است که وقتی موضوع یک کتاب زندگی یک زن باشد و نویسندهاش نیز زن باشد، حس و حالی لطیفتر دارد و خواندنیتر است. زنان نویسنده با جزئینگری و روحیه لطیفی که دارند، سعی میکنند به لایههای پنهان داستان معنی ببخشند و ذهن مخاطب را به چالش بکشند. در نتیجه در جشنوارهها خوش میدرخشند. با همه اینها، هنوز جای کار بسیار است.
ذائقه مخاطب شرط اصلی نوشتن یک اثر خوب است، مخصوصاً ذائقه نسل جدید. در دنیای مدرنی که بیشتر جوانان و نوجوانانش با فضای مجازی سروکار دارند، کتاب باید جای خودش را در دل مخاطب باز کند. برای همین کتابهایم را قبل از چاپ به چند نفر نشان میدهم تا بخوانند. اینطوری میفهمم از چه نکاتی خوششان آمده است و راضی هستند یا چه نکاتی را نقد میکنند. در این صورت، اصلاح و بازنگری مطالب با توجه به ذائقه نسل جدید انجام میگیرد.
این هماندیشی نیازمند تشکیل کارگروههای مختلف البته با حضور استادان مجرب در این زمینه است؛ از کارگروه روانشناسی گرفته تا کارگروه تولید محتوا با توجه به مصاحبه زائران و مجاوران و شیفتگان حضرت و منابع مختلف. خروجی چنینکارگروههایی تولید کتاب، فیلم، سریال و... خواهد بود. ادبیات دینی ما، خصوصاً ادبیات رضوی، سرشار از منابعی غنی برای نوشتن است و این مهم با سعی و تلاش یک گروه حرفهای، آگاه و باتجربه حاصل میشود.